30.8.2013

It begins

Nyt se on tehty. Vihdoin. Oma blogi.

No menikö jo liian dramaattiseksi :D Mutta joo jee, nyt tän blogin väsääminen on vihdoin saatu pois alta! Kiitos Julian, sain apua bannerin tekoon ja muihin ulkoasujuttuihin joista en ois muuten tajunnu mitään. Ulkoasu on kyllä vielä vähän vaiheessa ja tietysti tässä menee hetki muutenki totutellessa uuteen, ennen ku pääsen kunnolla vauhtiin. Kyllä tää tästä, pääasia että mulla nyt on edes jonkunlainen sivu mihin kirjottaa tylsiä tekstejä ja lisäillä liian paljon kuvia!

Miksi?

Omaa blogia oon suunnitellut jo pienen ikuisuuden. Tiesin, että kun peruskoulusta päästään niin cotton candy cloudsin pitäminen vaikeutuu ja postauksia alkaa tulla harvemmin. Ajan löytäminen postauksille oli muutenkin jo vaikeaa, joten se, että yksi meistä muutti 150 kilometrin päähän, ei auttanut asiaa. Bloggaushinku mulla kuitenkin koko ajan on, joten pakko se oli kehitellä joku paikka mihin tunkea erinäisiä glitteroksennuksia ja muita luovuudenpurkauksia :D

Miten tää eroaa cotton candy cloudsista, muuten kuin että bloggaat yksin?

Meikit täälläkin tulee olemaan pääosassa, mutta kuvia tulee nyt muistakin naamoista! Meikkikeikoista, kuten kuvauksista ym. jännistä jutuista mihin pääsen mukaan tuun varmasti kirjoittamaan. Ostin vihdoin oman kameran, joten omiakin kuvia tullaan näkemään. Pääasiassa meikkaan varmaan itseäni ja kavereita joita saan värvättyä malleiksi.

Alotin nyt muutama viikko sitten kosmetologin perustutkinnon, joten ehkä koulujuttujakin tänne välillä kirjotan. Ylipäätään kokonaisuutena tästä tulee monipuolisempi ja ehkä sitä lifestyleakin tulee enemmän. En hirveesti halua selittää omasta elämästäni julkiseen blogiin mutta uskon että sitäkin tulee tapahtumaan :D Cotton candy cloudsissa oli aina se, etten voinu kertoo pelkästään omista kuulumisistani koska oli yhteinen blogi, ja sitten kolmen ihmisen kuulumisista ois tuntunu tyhmältä kirjottaa.

Postaustahti tulee olemaan tiheämpi! Tai haluan uskoa niin :D En nyt halua suunnitella liikaa, katotaan miten tää tästä lähtee käyntiin! En myöskään halua ottaa paineita siitä mitä tänne postaan, enempi fiilispohjalla mennään :)

Mikä ihmeen cotton candy clouds?

Haha, tän laitoin lähinnä siks että jos joku joskus hamassa tulevaisuudessa menee ekaan postaukseen ja on totaalisen pihalla, kun selitän jostain hattarapilvistä. Niin, oon blogannut vajaat kolme vuotta kahden kaverini kanssa, joista toinen kuvaa ja toinen on mallina. Blogin pitäminen on ollu ihanaa ja ollaan saatu ainakin mun näkökulmasta paljon lukijoita! Blogi on edelleen elossa, mutta postauksia tulee todella harvoin ajanpuutteen takia. Linkki löytyy täältä!

Mikä tuo nimi on?

Stellissima tarkoittaa huonosti käännettynä 'todella stellamaista' :D Italiaa siis on periaatteessa, ei kyllä mikään oikea sana. Vähän niinku superlatiivi Stellasta..? Esim. bellissima tarkottaa todella kaunista (bella=kaunis) niin stellissima sitten todella stellaa, hehe. Ette arvaa miten suuri prosessi nimenki keksiminen oli:D


En nyt keksi enempää järkeviä kysymyksiä, mutta jos teillä tulee jotain mielen päälle niin aina saa kysyä :) Huiii, nytkö mää oon oikeesti kirjottanu ekan postauksen IKIOMAAN blogiin?? Eikä tässä oo ees yhtään kuvaa? Nojaa, ens kerralla sitte, nyt meen nukkumaan!

Stella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti