20.9.2013

Kevät-/kesäkuvauksia part 2

Nyt laitan kahdet TODELLA erilaiset kuvaussadot samaan postaukseen, ihan vaan kontrastin vuoksi:D Kaikki kuvat taas Harrin ottamia!

Ekat kuvat onkin ihan ekoista "oikeista" kuvauksista mihin pääsin! Nimittäin Ruutanan promokuvat. Ruutana oli siis Oulun kaupunginteatterilla nähty katutanssi- ja videoteos, jonka sain maskeerata. Mun piti cotton candy cloudsiin siitä joskus tehä postaus, mihinköhän lie jääny :D Ruutanan näytökset oli loppukeväästä mutta promokuvia otettiin jo ihan alkuvuodesta. Oli kyllä hullun hauskaa päästä ekoja kertoja testaileen spurgumaskeja ja kattomaan ihmisten reaktioita ku Kalle ja Antti pomppi keskustassa vähän epäilyttävän näkösinä. Montakohan kertaa koko Ruutana-prokkiksen aikana jouduttiin selittelemään että ei mitään hätää, nää on oikeesti kunnon kansalaisia jotka on vaan maskeerattu spurguiksi...:D Kuvissa näkyviä nuoria eli mun tanssikamuja en meikannu, tehtiin aika rajallisella aikataululla ja tytöt (plus Krille...) osas hyvin tehä omat perusmeikkinsä:)
Näitä kuvia näky useammissakin lehtijutuissa, tuossa yhen Forumin kansi!

Sitten tunnelmasta aivan toiseen! Nää kuvailtiin maaliskuussa Harrin studiolla ja mallina toimi ihana Saara Sallanko! Harri anto mulle aika vapaat kädet, mutta ajatuksena oli Nicki Minaj -tyylinen överimeikki ja hullun pitkät ripset. Muistan kuinka mielissään olin näistä kuvista, kun meikki oli niin selkeesti omaa käsialaa ja kuvat hienoja:D


Ja sitten making of -video, jonka Harri kuvas kun meikkailin. Näytänkö aina tolta kun meikkaan.....

4 kommenttia:

 1. Vau, sä olet mielettömän taitava! :D

  VastaaPoista
 2. Millon sä taas kirjotat! Oot älyttömän taitava :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti, kun saan kisakuvia kasaan! Muutaman päivän sisällä:) Kiitos<3

   Poista