17.11.2013

Drag

Drag queen -meikki on ollut mulla ajatuksena tehdä suunnilleen aina, mutta mallin hankkiminen on ollut jostain syystä hankalampaa... Aion kyllä vielä joskus vaikka kiristämällä pakottaa jonkun miespuolisen henkilön hommaan. Halusin silti testailla drag-meikkiä itelleni ja lopputulos oli paremminki perus fantasiameikki. Yritin kyllä tehdä ylikorostetut varjot ja valot ja rajata huulet täysin yli jne mutta jotenkin se käsi vaan päätti häivyttää kaiken:D Jälkeenpäin mietin, että oisko mun pitänyt ensin koittaa vääntää jotain miehisiä piirteitä itelleni ja sitten siihen päälle tehdä naisellinen meikki... EHKÄ se miesmalli olis ratkassu kaiken! 


Normaalisti mua ärsyttää kun meikkaajat ja oikeestaan ihan kaikki bloggaajat ei vaivaudu ottamaan kunnon kuvia vaan tunkee joka paikkaan instagram-kuvia, mutta tottahan se on että filtteri tekee ihmeitä eh?13 kommenttia:

 1. Niin siisti! :D alkaa jostain syystä vogue jalka vipattaa! kummanlista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitos! Niimpä, mistäköhän johtuu:D

   Poista
 2. Hei! Löysin sut cotton candy cloudsin kautta pari viikkoa sitten ja oot kyllä aivan älyttömän lahjakas ja täysin oikeella alalla! Mulla ois yo-juhlat tiedossa nyt joulukuun alussa niin tiedustelisin alustavasti näin kommentilla, että oisko sulla mahdollisuuksia tehdä meikkiä näin lyhyellä varoitusajalla ja että millaista hintaa yleensä oot pyydellyt? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja lisäyksenä että oon tosiaan ihan Oulusta :D Ja tarvittaessa lisäyhteyksissä s-postin kautta, mietin nyt vaan näitä hintoja näin alkuu ja sitäki, että onko tää aikaväli iha liian lyhyt sulle :/

   Poista
 3. Ilona: Kiitos!!
  Julia: Ei oo ollenkaan liian lyhyt aikaväli, pistähän mulle viestiä stella.sironen@gmail.com niin sovitaan tarkemmin:) Yleensä oon ottanut perus juhlameikeistä 20€.

  VastaaPoista
 4. Haluisikko tehdä joskus postauksen jossa esittelisit sun kaikki meikit vaikka videolla tai kuvina?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä tehäkki! Siinä vaan kestää hetki :D

   Poista
 5. Heips =) haluaisikko tehä tänne jonku oikee jouluisen meikin?=) ite oon miettiny et millane lopputulos olis jos tekis smokey-eye-tyylisen mut värit ois vaa punainen ja kulta/hopea?=)

  VastaaPoista
 6. Voisitko tehä joskus oikeen vahvan ja näyttävän tummansinisen silmämeikin jossa on aavistus kultaa? :)

  VastaaPoista
 7. Moonlight: Voisin kyllä jonkun joulumeikin tehdä! Katotaan:)
  Anonyymi: Miksikäs en:)

  VastaaPoista
 8. Voisin kyllä ihan mielelläni tulla DragQueen meikkimalliksi,olet sen verran taitava meikkaamaan!Multa saa ajaa kulmakarvat pois jos se tarpeellista lopputuloksen kannalta.Laitahan viestiä aki.puranen@carea.fi Niin,kuvia saa tietty ottaa!

  VastaaPoista
 9. kiinnostaako drag queen meikkaaminen. voisin tulla harjoitusmalliksi jos kiinnostusta on. asun oulun lähiympäristössä.

  VastaaPoista