29.12.2013

Kuvailua

Huii miten tää aika sujahtaakin näin äkkiä, tuntuu että vastahan mää tänne edellisen kerran kirjotin! Nyt kun vihdoin on sitä aikaa ja energiaa taas kirjotella niin aattelin näyttää kuvia kuukauden takaiselta kuvauspäivältä, jossa meikkailin ja myös kuvailin Tiinaa! Normaalisti en kuvaajana juuri toimi enkä siinä mikään huippu ole, mutta ihan hauskaa vaihtelua oli! Aika kivoja kuvia saatiin ja Tiinan sisko oli myös toisena kuvaajana. Ajeltiin ympäri keskustaa ja etsittiin erilaisia kuvauspaikkoja, oli muuten järkyttävän kylmä!

Meikissä sain vapaat kädet, kunhan jotain erilaista ja räväkämpää. Suunnittelematta tein koko meikin ja ihan kivahan tosta tuli! Räväkätkin värit sopi Tiinalle ja tähdet sopi paidan niitteihin. Hienosti olin jättänyt edellisenä päivänä n. 80% mun meikeistä työssäoppimispaikalle, mutta näköjään noita meikkejä on jo kertynyt sen verran että pärjäsin ilmankin:D

Niin muuten, oon tällä hetkellä työssäoppimassa Hetki Kauneudelle -nimisessä kauneushoitolassa ja teen siellä iltameikkejä hintaan 25€! Varailkaapa siis aikaa jos on kiinnostusta:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti