13.1.2014

Snow White & Queen Of The Rubbish Bags

Kuukausi takaperin kuvailtiin Mika Vallinevan ja Elisa Korpelan kanssa kahdella eri teemalla! Mika ja Elisa oli suunnitellu teemat jo etukäteen, mutta sain silti tehdä aika vapaasti mitä halusin. Eka kuvattiin Lumikki-teemalla, ja tein meikistä aika perinteisen ja nätin. Molemmissa lookeissa hiukset tehtiin Elisan kanssa yhdessä! Vikan kuvan Mika muokkas vähän erityyliseks, kun studiolla oli tollanen pääkallo ja siitä keksittiin ottaa synkempiä kuvia.Sitten häröilyyn! Elisa oli väsännyt itse roskasäkeistä mekon ja tarkotuksena oli tehdä tumma ja näyttävä meikki ja hullun isot hiukset. Kuvaukset järkättiin perjantai-iltana aika myöhään ja pitkän päivän päätteeksi oli jotenki hirveen terapeuttista päästä sotkemaan mustalla ihan kunnolla :D Hiuksissa oli kaks hiusdonitsia sisällä ja tupeerattiin ja kiinniteltiin hiuksia niitten ympärille. Lopputulos oli yllättävän hyvä!


Semmosta! On nää erikoisemmat kuvaukset aina piristäviä:) Ja loistava lisä portfolioon!! Eiku ainii, pitäs ehkä tehä semmonen..

4 kommenttia:

  1. Jessus sä oot vaan ällistyttävän hyvä. :)

    VastaaPoista
  2. Nyt kyllä silmät pyörähti päässä! Vau miten upeita kuvia: meikki, hiukset, asu ja malli :) Mahtavaa, jatka samaan malliin ;)

    -Ilona!

    VastaaPoista