17.5.2014

NEON

Pari viikkoa sitten kuvailtiin Empun ja Rauhanummen Harrin kanssa (josta onkin tullut mulle jo jonkin tason vakkarikuvaaja) Harrin kotistudiolla! Idea lähti mun puolelta, olin nimittäin jo pidempään halunnut tehdä jotain neonväreillä. Malliksi ehdotin Harrille Emppua, koska noo.. tarviiko sitä hirveesti perustella:D Emppu on aina vähän haaveillu toisista "oikeista" kuvauksista ja tiesin jo etukäteen että tiimi toimis loistavasti.

Mun alkuperäinen idea oli ottaa valkosta taustaa vasten aika pelkistettyjä kuvia. Silmiin halusin neonkeltasta ja geometrisiä kuvioita ja huulin ton neonoranssin. Molemmat neonvärit on siis Kryolanin UV Aquacolor -maaleja, jotka hohtaa uv-valossa. Harri sai tästä idean ja päätti hommata uv-valon ihan vaan näitä kuvauksia varten, joka muuten kannatti! Noitten lisäks oli vielä vaikka minkälaista ideaa, mm. vapputeemaa ja erinäistä futuristista häröilyä. Kuvauksissa toimittiin kuitenkin aika fiilispohjalla muutaman inspiraatiokuvan avulla ja parhaimmat ideat tulikin hetken mielijohteista. Esim. hammasharjalla keltasen neonvärin roiskiminen koko yläkropalle:D Harrilta tuli ideat noihin kuviin tolla sinisellä kalvolla, johon leikkasin silmille aukon ja myös tuo keraaminen veitsi keksittiin keittiöstä!

Musta tuntuu että näitä kuvia on niin paljon niin erilaisia että pakko änkee jotain tekstiä väliin!:D Aivan viimeseksi mentiin Empun ja maalien kanssa kylppäriin ja ihan siveltimillä ja vanhalla hammasharjalla roiskimalla toteutettiin tää maalaus, joka osassa kuvia näyttää jopa hohtavalta glitteriltä (miks en muuten omista sellaista??)! Kuvista tuli n. tuhat kertaa hienompia kuin oisin ikinä voinu kuvitella ja tuijottelinkin näitä haltioissani muutaman päivän:D Harri oli omille nettisivuilleen otsikoinut tän nimellä Atlantean woman, mutta mun puolesta jokainen saa itse keksiä hahmolle tarinan!


Loppuun psykedeelistä photoshop-arttia by Harri, olkaa hyvä!


Huhhuh, nää kuvaukset on kyllä täydellinen esimerkki siitä, miten erilaisia kuvia saa samalla lookilla tai sitä vähän muuttamalla! Oon edelleen aika hämmentynyt näiden kuvien kaikinpuolisesta loistavuudesta ja tekiskin koko ajan mieli tykittää lisää ja lisää someen:D Tämmöstä lisää, arttia lisää, neonvärejä lisää ja sitä rataa! Ja hei kesä on ihan kohta?? Kyllä kelepaa, riemuidiootti kiittää ja kuittaa tältä kertaa:)

6 kommenttia:

 1. Tosi makeita otoksia! Alempi veitsikuva on mun lemppari. Siinä on kokonainen romaani yhdessä kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, oot sä kyllä tajuttoman lahjakas. Ja iik, musta kieli! :D

  VastaaPoista
 3. Kaina, kiitos Harrin puolesta;)
  Petra, kiitos paljon, se on kyllä yks munkin lemppareista:)
  Mira, kiitos! Haha joo, oli suuri mysteeri tuo kielen mustaks muuttuminen uv-valossa:D

  VastaaPoista
 4. https://www.facebook.com/elsarhae
  Siellä hienoja ideoita

  VastaaPoista