9.7.2014

Katutanssibrunssi 2014

Teen postauksen jonka pääaiheena ei oo meikkaus wait whaaat?? Ehkä mää nyt vihdoin uskaltaudun, alunperin kun aattelin kuitenki tänne blogiin kirjottaa myös muusta kuin meikkauksesta:D

Toissaviikon lauantaina ravintola Puistolassa järjestettiin katutanssibrunssi, jossa oli siis eri katutanssilajien esityksiä ja ruokaa New Yorkin tapaan. Tanssihommista vastas Pohjois-Suomen katutanssiyhdistys, jonka jäsenenä määkin oon. Ite olin mukana vaan voguing-showcasessa, mutta muita lajeja oli mm. locking, house, hiphop, break ja azonto. Voguing on Suomessa (varsinkin Oulussa) vielä suht "pieni" laji, mutta mut se on vienyt täysin mukanaan! Kolme vuotta on tullu käytyä tunneilla mutta itsenäisesti oon reenannut vuoden verran. Voguing on siis mallimaailmasta inspiroitunut laji, joka on saanu alkunsa homopiireistä Nykissä. Liikkeisiin kuuluu paljon kävelyä, poseerauksia ja erilaisia käsiliikkeitä sekä dippejä. Tärkein juttu voguingissa on varmaan kuitenkin se asenne ja diivailu. Laji erottuu tosi paljon muista katutanssilajeista ja monet ei edes miellä voguingia katutanssiksi.

Voguing on siitä mahtava laji, että asuun ja meikkeihin voi panostaa aina vähän enemmän, kun esim. hoppiesityksessä:D Me tehtiin neljän hengen poppoolla Vilman, Anun ja Viivin kanssa koreo ite ja suunniteltiin kans asut ym. ulkoasu showcaseen. Vaatteet oli kokoharmaat, huulet tummanvioletit ja hopeisia koruja Glitteristä nii paljo ku kaulaan/päähän/käsiin mahtu:D Mulla ei valitettavasti oo videota esityksestä mutta kuvia senki eestä! Mentiin brunssin jälkeen Puistolan sisäpihalle kuvailemaan, koska nooh poseeraukset on aika iso osa vogueta;)

Noniii tytöt ehkä nää järkevät poset ny riittää...
Sitte vähä naamakuvia! Tytöt teki meikit muuten ite mutta sitte laitettiin tota mun Sephoran tummanviolettia huulipunaa sävyssä Crush. Sephoran huulipunat on muuten aivan loistavia, pysyy tosi hyvin huulilla. Sephoran Suomeen rantautumista odotellessa...1 kommentti:

  1. Sulla on mahtava blogi! Please kirjota useammin :)

    VastaaPoista