2.7.2014

OULUN KATUTANSSIT

Oulun katutanssit on taas 5.7. eli tänä lauantaina Rotuaarilla! En nyt yhtään muista oonko puhunut tanssiharrastuksestani viimeks jossain cotton candy cloudsin kysymyspostauksessa vai millon, mutta niille jotka ei tiedä niin tanssin tosiaan eri katutanssilajeja! Voguingia ja hoppia pääasiassa, voguingiin liittyvä postaus on muuten luvassa piakkoin joten ei siitä sen enempää;)

Katutanssit on siis jokakesäinen, varmaan Pohjois-Suomen suurin katutanssitapahtuma johon kerääntyy ihmisiä ympäri Suomea. Oon nyt toista vuotta auttelemassa ja mainostamassa talkoolaisena plus sitten OKT-trailerin kuvauksissa meikkaamassa. Trailereita on tehty vuodesta 2011 ja ne on muuttunut vuosi vuodelta eeppisemmiksi... Taistelua käydään katutanssin ja nykytanssin välillä mitä erikoisimpien hahmojen toimesta. Ennen kuvauksia sekä tänä että viime vuonna en tiennyt yhtään, mikä trailerissa on tarinana tai miten kaikki häröily liittyy katutanssiin, mutta onneks loistava käsikirjoittaja-ohjaaja-kuvaaja-leikkaaja Kalle Jurvelin tiesi:D Traileri tehdään aina suurinpiirtein nollabudjetilla muutamana kokonaisena kuvauspäivänä, mutta kuvaukset on aina jotain niin outoa ja hauskaa etten kyllä jättäs välistä!

Maskit tein Kallen ohjeiden mukaisesti ja jostain syystä Kalle haluaa puolelle roolihahmoista parran ja/tai viikset... Partahommat ei oo mulle niin tuttua ja mulla ei oo mitään teoreettista tietämystä mihinkään, mutta kyllä noista on jotenkin selvitty:D Muutamat parrat ja viikset hommattiin valmiina Pilailupuodista ja osan väsäsin ite partakrepistä.

Ei muuta tällä erää, nauttikaa 9-minuuttisesta trailerista tai lyhytelokuvasta, miten sen nyt ottaa:D Nii ja tulkaa katutansseille lauantaina!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti