21.2.2015

Wanhat 2015

Sinne meni wanhat! Huhhuh, oli kyllä aivan ihana päivä kaikin puolin. Empun kanssa ollaan tähän päivään valmistauduttu henkisesti varmaan yläasteelta asti :D Viime syksynä aloin hommaamaan mekkoa ja lopulta päädyinkin sitten siihen, että koska mistään ei löydy just oikean sävyistä ja muuten täydellistä neonkeltasta mekkoa, niin se täytyy tehdä ite... Tai siis, äitihän tässä sen työn teki ja mää lähinnä suunnittelin plus liimailin timantteja :D Ite tekeminen oli loistava päätös, koska yhtä ihanaa mekkoa ei ois kyllä löytyny mistään. Halusin tosi simppelin mallisen mekon, koska tuo väri oli jo sen verran huomiotaherättävä, ja vyötärölle Swarovskin kirkkaita kristalleja. Ai miten niin sain inspiraationi huomioliiveistä....

Päivä oli sen verran hulabaloota että mitään meikkikuvia ei tietenkään tajuttu ottaa, mutta onneks testasin mun meikin ennen tansseja useampaan otteeseen, niin niistä on parit kuvat! Pitkään mietin, että jos mekosta löytyy keltasta ja hopeaa, niin laitanko silmiin keltasta vai hopeaa vai molempia vai en kumpaakaan. Päädyin molempiin koska se nyt vaan kuulosti eniten mulle tyypilliseltä ratkasulta :D Enemmän on enemmän jne. Loppujen lopuks käytin neljää eri hopeaa glitteriä, että sain just sen täydellisen kimalteen. Ja kyllä, tuo neonkeltanen on Kryolanin UV-kasvomaalia valkosen kajaalin päällä... Hätä ei lue lakia eiku?

Nyt tulee muuten aivan järkyttävä tulva sekalaisilla kameroilla otettuja kuvia! Suurin osa tansseista otetuista kuvista on saatu Heidiltä, jonka poikaystävä kuvaili tansseja. Ouluhallilla Julia oli kuvailemassa ja muuten kuvaajina on toiminu sekalaisia sivusta löytyneitä ihmisiä :D

Ja joo, mun mekon väri vaihtelee hirveästi kuvissa, valosta riippuen se voi näyttää vaaleenkeltaselta tai vihreeltä!

Alotetaan tyylikkäästi vaikka näillä zoomatuilla puhelinkuvilla kera ihanan salaman :DEmpun meikistä tajuttiin jopa ottaa jonkunlainen kuva! Meidän alkuperäinen suunnitelma oli tehdä ruskean sävyillä varjostus ja laittaa sisäluomi (vesiraja?? alaluomen sisäosa? millon joku opettaa tän mulle?) nudekajaalilla, mutta koemeikin jälkeen todettiin että harmaan sävyt ja musta sisärajaus näyttää paljon paremmalta ja sopi paremmin myös mekon sävyihin. Empullakin on itse asiassa vähän glitteriä vaikka se ei hirveenä ehkä tästä kuvasta näy, mutta Make Up Storelta löydettiin täydellinen pinkihtävä hopea hologrammiglittereyeliner, joka sopi täydellisesti mekon strasseihin. Tarkkaa hommaa nää sävyt!


Tähän asti mun wanhojen päivän aamut on perinteisesti alkanu muiden meikkaamisella n. klo viideltä aamulla, mutta nyt kun vihdoin pääs ite tanssiin niin en ottanu muita kun Empun meikattavaksi. Herättiin kyllä silti viideltä :D Aamu meni yllättävän iisisti, paitsi että onnistuin kaatamaan yhden niistä neljästä glitterpurkista.. Mutta kiire ei tullu ja päästiin molemmat kampaajalle ja kouluille ajoissa!

Kampaukset käytiin laitattaan molemmat Studio Uleåborgissa, jossa oon itse asiassa tehnyt töitä tänä talvena ja viime syksynä. Meidän kampaajat Johanna ja Nea teki kyllä molemmat mahtavaa jälkeä!


Nämä ihanat naiset pitää mut joka lukiopäivä hereillä! Ja ne on myös kaikki kampaajaopiskelijoita, joten saan kuulla joka lukiopäivä siitä että mun pitäis leikata mun latvat...


Meidän tiiviin (mutta mahtavan!!) OSAOn kaksoistutkintoporukan piti tietysti järkätä ite valokuvaajat, ruokailut ja jatkot ynnä muut hauskuudet. Mä päätin ottaa vastuun kuvaajan hommaamisesta, kun noihin kuvaajiin on tullu tutustuttua töitten puolesta useaampaankin. LUMO Imagen Petteri Löppönen meitä sitten tuli kuvaileen ja otti nää muutamat, vähän virallisemmalta näyttävät kuvat!


Keksittiin Jasminin kanssa jotain tosi hauskaa:D Niinku yö ja päivähän me oltiin!


Mun mekkokankaasta jäi just sopivan verran yli että saatiin tehtyä mun parille Petterille taskuliina :D 


Kuten aikasemmassa postauksessa mainitsinkin, koruja käytiin rohmuamassa Glitteristä! Käsikorut, korvikset ja sormukset mulle ja Empulle molemmille ja just mekkojen timantteihin sopivat!
Iltapäivällä omien koulujen tanssien jälkeen tanssiittiin tosiaan vielä kaikki Oulun koulut Ouluhallilla! Vanhojen tuttujen ja tutuntuttujen määrä oli loputon, mutta kivaa oli ja muutenki helpottunu meininki kun suurin stressi oli ohi. Varsinaisesti mitään mokia ei mulla ja mun parilla ainakaan tullu, tosi mekon helmalle astuin ite monta kertaa, vaikka muka testattiin hyvin ettei helma oo liian pitkä.
Sain muutamaan otteeseen kuulla että mut oli helppo erottaa tuolta massan seasta :D


 Ihanat Vilma ja Millis <3


Typeristä typerin Julia <3


Ouluhallilta päästiinkin jo syömään hyvin Fransmanniin ja siitä jatkoilemaan!


Huii, nytkö se kaikki on jo ohi :D Suuri kiitos kaikille jotka tässä päivässä oli mukana, erityisesti meijän OSAOn wanhat 2015, ootte loistavia!

ps. Ainiiin! Loppukevennyksenä ihanat lehmät aka Tiia ja Millis, jotka meikkasin penkkareihin! :D
2 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän kaunis kuva susta toi mikä on ton yö-päivä kuvan yläpuolella! :) Ja heeii ois kiva jos tekisit jotaki kulmakarva-vinkki postausta :D nimimerkillä en tajua miten jotku osaa tehä hienot kulmakarvat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Julia! Ja hei aivan hyvä idea, laitetaan muistiin :)

      Poista