1.3.2015

Blue Gangster

Helou!

Nyt mennään syvällä sarjassamme: postaukset, jotka olisi pitänyt julkaista n. puoli vuotta sitten.. Nää kuvaukset järkättiin siis lokakuussa :D Mutta ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Porukka oli taas toimivaksi todettu Emppu-Harri-minä, ja inspiraationa meillä oli mm. Rihannan W Magazinen kuvaukset. Alotettiin kesymmällä meikillä, joka sitten lopuks leväytettiin isommaks (perinteeksi jo muodostunut meidän kuvauksissa :D) alaluomille ja ihan viimesenä heitettiin vielä Empun yläkroppa täyteen vartaloöljyä joka haisi ihan kamalalta... Tosi tyytyväisiä oltiin näihin kuviin ja mun mielestä näistä huokuu semmonen jännän mystinen meininki. Meikki toimi mun mielestä erittäin hyvin ja valot ja varjot leikkii niin kivasti näissä tummanpuhuvissa kuvissa!

Silmiin halusin muutaman selkeän ja kirkkaan värin, kullanhohtoisen korostuspisteen sisänurkkaan sekä iiison ns. ei-minkään-värisen tumman varjostuksen ulkonurkkaan kissamaiseen muotoon kuin myös pitkälle sisänurkkaan, nenän sivuille asti. Kulmista tehtiin tosi tummat ja tuuheat, huulista viininpunaiset ja kasvojen meikistä voimakkaasti varjostettu ja korostettu. Meikin painopiste oli siis jokaisessa osa-alueessa, lol :D Nooh, kuvausmeikit on aina loistava syy rikkoa kaiken maailman turhia sääntöjä. Kuten varmaan huomaatte, värisävyt ja varjostuksien voimakkuus vaihtelee eri kuvissa tosi paljon valaistuksesta ja kuvakulmasta riippuen. Nää on näitä jänniä asioita, mitä innoissaan opin käytännön kautta eri kuvauksissa!

 Asua vaihdeltiin vähän eri kuviin, ja suurinpiirtein jokainen käytetty vaate löyty mun kaapista. Nahkahame heijasti kivasti valoa noissa kuvissa ja paitana toimi läpikuultava musta pitkähihanen, erinäisiä toppeja sekä Harrin musta huppari :D Korut oli suurin osa mun ja jotkut, mm. nuo sulkakorvikset Harrin vaimon korulaatikosta lainattuja. Asuja ja asusteita ei oikeastaan hirveenä edes suunniteltu, otin vaan kaiken mahdollisesti sopivan kotoa mukaan ja sitten testailtiin mitkä toimii ja mitkä ei.

Hiuksia tupeerattiin ja laitettiin vähän sekaisemman näköisiksi, mutta Empun oma paksu ja kihara leijonanharja teki kyllä itse tehtävänsä. Ajatuksena oli siis luonnollisen sekainen ja villi tukka!Siinä taas kuvamaratooni! Oletan että kaikki tietää jo kenestä on kyse, kun puhun Harrista, mutta tosiaan kaikki kuvat Harri Rauhanummen ottamia. Milloin kuvattas taas, Harri?

Tällä hetkellä oon Jyväskylässä mummolassa ja huomenna suunnataan mun perheen kanssa lomaksi Roomaan! Veikkaan että Sephora koituu mun lompakon kohtaloksi... Siitä enemmän ens kerralla, hejdå!

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tosi kaunis malli ja ihana meikki<3

  VastaaPoista
 2. Siiiiis, kaikki on täydellistä - ihan käsi sydämellä! Meikki, emppu ja kuvat <3__<3

  VastaaPoista
 3. Oli pakko tulla uudelleen ihastelemaan! :'D Edelleen täydellisiä...

  VastaaPoista
 4. Hei täällähän on "uutta" matskuu sulla! :)
  Ja vastauksena kyssäriin, koitetaan järkätä se kuvaus mistä oli puhe nyt seuraavan parin viikon sisään. Toivon mukaan saadaan kaikkien aikataulut passaan ku tuntu kaikilla olevan omii kiireitä enemmän ja vähemmän! :)

  VastaaPoista
 5. Emppu on kyllä niin mielettömän kaunis!
  Ja ihanat meikit tottakai :)

  VastaaPoista